Wijziging privacy beleid

Datum: december 5, 2013

Franchising Etc., het bedrijf achter FranchiseFormules.NL, heeft vandaag het privacy beleid op de community aangepast. Nieuwe regelgeving en de samenwerking met twee externe partijen maakten deze aanpassing noodzakelijk. 

Conform onze algemene voorwaarden lichten wij u hierbij in over de wijziging. Heeft u vragen of opmerkingen hieromtrent dan kunt u te allen tijde contact opnemen met de redactie.

Lees ‘Privacy Beleid

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.