Wij wensen u fijne feestdagen en een ondernemend 2017!

Datum: december 21, 2016

Redactie, medewerkers en partners van FranchiseFormules.NL wensen alle bezoekers, klanten, leden, abonnee’s en volgers op social media fijne feestdagen en een ondernemend 2017! 

Een speciaal woord van dank gaat uit naar de vele duizenden leden en actieve gebruikers voor de inbreng van content en hun persoonlijke betrokkenheid bij onze franchise community. 

Wij zien er naar uit om u ook in 2017 weer van dienst te mogen zijn dan wel u op de hoogte te mogen houden van actueel nieuws uit de franchisebranche.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.