Wij wensen u een gezond en vooral ondernemend 2015!

Datum: december 31, 2014

De redactie en medewerkers van FranchiseFormules.NL wensen alle bezoekers, klanten, businesspartners, leden, abonnee’s en volgers op social media een gezond & vooral ondernemend 2015! 

Een speciaal woord van dank gaat uit naar de inmiddels vele duizenden leden en actieve gebruikers voor de inbreng van content en hun persoonlijke betrokkenheid bij de ontwikkeling van onze franchise community.

Wij zien er naar uit om u ook in 2015 weer van dienst te mogen zijn dan wel u op de hoogte te houden van actueel nieuws uit de franchisebranche. 

Formules zoeken ondernemers

FranchiseFormules.NL wenst u fijne feestdagen en een ondernemend 2015

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.