Weer succesvolle roadshow COACH

Datum: juni 23, 2014

Eerder deze maand vond de tweede COACH-roadshow plaats. Na de positief ontvangen lancering in Vlaardingen was deze keer Amsterdam aan de beurt. De spetterende roadshow blijkt een prima platform te zijn om geïnteresseerden te informeren over de vele mogelijkheden die de sneakerformule aan ambitieuze ondernemers biedt.

COACH heeft deze nieuwe manier van werven ontwikkeld om invulling te geven aan haar kernwaarden: fun, sharing, standing out en challenging. De expanderende formule zoekt nieuwe ondernemers die in verschillende Nederlandse steden hun eigen COACH-winkel kunnen openen. COACH is continu actief om potentiële ondernemers te informeren over de aantrekkelijke franchisemogelijkheden.

Zo biedt COACH een goede balans tussen centrale aansturing vanuit de organisatie en de unieke invulling door ondernemers op lokaal niveau. Franchisenemers worden intensief begeleid in hun bedrijfsvoering op zowel operationeel als strategisch niveau. De opkomst en het enthousiasme in Vlaardingen en Amsterdam waren zo groot, dat COACH overweegt om de roadshow ook in andere steden te organiseren.

 

Profielschets COACH

COACH is met 50 winkels de grootste sneakerformule in Nederland. COACH is een franchiseformule en actief in de grote en middelgrote steden in Nederland. Met de verkoop van sneakers van met name sportauthentieke merken focust COACH zich op ‘millennials’ in de leeftijdsgroep 13 en 29 jaar. Voor deze jongeren zijn sneakers een belangrijk onderdeel van hun way of life. De stores zijn dan ook inspirerende lifestyle winkels en bieden de klant een complete collectie sneakers van A-merken, bijpassende accessoires en streetfashion items. COACH wil onderdeel zijn van het social web van millennials en met verrassende, interactieve activiteiten en promoties een extra funfactor in het leven van deze jongeren zijn. De franchise-ondernemers worden intensief begeleid in hun bedrijfsvoering op zowel operationeel als strategisch niveau door Euretco, de grootste retailservice-organisatie in Nederland.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.