Week van de Smaak bij Wessanen formules

Datum: september 25, 2012

Klanten van de Natuurwinkel en GooodyFooods kunnen in de winkel een maaltijdtas kopen met alle benodigde ingrediënten voor een heerlijke biologische ovenschotel met aardappels, zuurkool en walnoten. De tas of (nog leuker) maaltijd kan gegeven worden aan iemand die extra aandacht en zorg verdient, maar is ook geschikt voor eigen gebruik. Met de actie ”Geef een Mooie Maaltijd cadeau’’ wordt ingehaakt op de Week van de Smaak, een jaarlijks terugkerend culinair evenement waarin ambachtelijke, duurzame voeding en Slow Food centraal staan.

Jong en oud, samen aan tafel
De formulewinkels zijn zeer enthousiast over de maaltijdtas en promoten de tas (en de gedachte er achter) in en buiten de winkel. De actie brengt ook jong en oud samen aan tafel dankzij de samenwerking met Brede Scholen, Stichting De Mooie Maaltijd en Steunpunt Smaaklessen. Met de door de winkels gratis beschikbaar gestelde tassen, bereiden jongeren de biologische ovenschotel, onder deskundige begeleiding van de Stichting Mooie Maaltijd. Zij serveren deze bijvoorbeeld aan mensen uit de wijk of een nabijgelegen zorginstelling. Voor velen een eerste kennismaking met de Smaak van biologisch.

De actie in het kort
Het centrale themaproduct van alle Week van de Smaak activiteiten in het gehele land is de aardappel. De Mooie Maaltijd tas bevat naast twee kilo Texelter aardappelen ook twee zakjes zuurkool, De Rit walnoten, Joannusmolen paneermeel, het eenvoudig te bereiden recept en een ansichtkaart voor een persoonlijke boodschap. De actie loopt van 24 september tot en met 6 oktober 2012 in Natuurwinkels en GooodyFooods-vestigingen, de franchiseformules van Wessanen Benelux.

Bron: Wessanen Benelux

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.