Webinar: Start je eigen Bagels & Beans

Datum: maart 10, 2017

Ben jij ook zo’n grote fan van overheerlijke bagels? Heb jij altijd al van je eigen Bagels & Beans gedroomd? Maak dan nu van jouw droom werkelijkheid! Bagels & Beans is namelijk op zoek naar enthousiaste ondernemers die zich graag willen aansluiten bij Bagels & Beans. Hoe dit in zijn werk gaat? Dit vertellen wij jouw graag tijdens onze webinar op 14 maart 2017 om 19:01.

Hoe het begon

Bagels & Beans is opgericht in 1996 door Ronald Bakker en Ninande Thio. Ronald bedacht samen met Ninande een concept waarin de gast in alle rust de krant kan lezen in combinatie met een heerlijke koffie. Uit dit concept is Bagels & Beans ontstaan.

Voel je welkom

De consument persoonlijk betrekken bij Bagels & Beans, dat is waar wij naar streven. Ronald en Ninande hebben veel nagedacht over het onderscheidend vermogen van Bagels & Beans. Zij geloven dat een sterke persoonlijke aandacht de consument een gevoel van ontspanning geeft. Wij vinden het erg belangrijk dat de consument zich welkom voelt bij Bagels & Beans. Waar veel grote ketens geen belangstelling hebben voor de consument, vinden wij het bij Bagels & Beans erg belangrijk dat de consument zich thuis voelt. Bagels & Beans is de plek om tot rust te komen en te genieten van een overheerlijke lunch.

Om de consument persoonlijke aandacht te bieden betrekken wij de consument zo veel mogelijk bij Bagels & Beans. Wij hechten veel waarden diverse aspecten zoals service, hoge kwaliteit van producten en de atmosfeer en presentatie van onze winkels.

Kwaliteit boven kwantiteit

Bij Bagels & Beans vind je alleen de meest verse, ambachtelijke en eerlijke producten. Wij weten waar onze producten vandaan komen en bereiden de producten individueel. Onze ingrediënten worden met zorg en aandacht geselecteerd. Bij Bagels & Beans houden wij niet van massaproducten maar geloven wij in kwaliteit boven kwantiteit.

Bij Bagels & Beans kan je terecht voor de lekkerste bagels, salades, zoetwaren en vers gemaakte fruit-en groentesappen.

Ondernemen

Voordat jij jezelf trotse eigenaar van een Bagels & Beans mag noemen, vindt er een selectieprocedure plaats. De selectieprocedure bestaat uit een intakegesprek, een proefstage bij Bagels & Beans (mits het intakegesprek positief verloopt) en een training voor alle beginnende ondernemers bij Bagels & Beans.

Bagels & Beans is op zoek naar enthousiaste ondernemers die zich voor 100% inzetten voor zijn of haar vestiging. Je bent daadkrachtig en ondernemend ingesteld. Als franchisenemer ben je het gezicht van je eigen vestiging, daarom is een vrolijke uitstraling van groot belang.

Webinar

Zie jij jezelf al een eigen Bagels & Beans runnen? Denk jij dat je het in je hebt om de consument met een ontspannen gevoel de deur uit kan laten gaan maar zit jij nog met wat vragen? Dat is geen probleem! Op dinsdag 14 maart 2017 om 19:01 organiseert Bagels & Beans namelijk een webinar. Tijdens deze webinar vertellen wij jou graag hoe je een eigen Bagels & Beans kan openen.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in! Let op! Vol = Vol

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.