We willen groeien naar 80 vestigingen in 2020

Datum: september 28, 2016

Een ware droomstart. Franchiseorganisatie Personal Fitness Nederland heeft de eerste 10 maanden maar liefst 13 nieuwe franchisenemers verwelkomd. Jos Vermeer en Giel Verberne, franchisegevers van Personal Fitness Nederland, zijn meer dan tevreden! Maar de ambitie is groot: 80 vestigingen in 2020!

Personal Fitness Nederland is in 2011 opgericht door Jos Vermeer. Vermeer, voormalig Nederlands kampioen boksen, is opgeleid als fysiotherapeut en richtte in 2000 het fitnesscentrum Valkencourt op. Na de komst van de grote budgetclubs was het voor Vermeer duidelijk. Hij gooide het over een andere boeg.

Kleinschalig, persoonlijke aandacht en resultaat waren de nieuwe kernwaarden. Personal Fitness Tilburg was geboren. In de jaren daarna, opende Vermeer samen met compagnon Verberne, meerdere vestigingen in Noord-Brabant.

“Eind 2015 had Personal Fitness Nederland vijf vestigingen in en rondom Eindhoven. We zijn toen gestart met franchise en inmiddels hebben we 17 vestigingen. Voor het einde van het jaar zijn er 20 geopend”, vertelt Vermeer. “We willen groeien naar 80 vestigingen in 2020. Belangrijk voor ons concept is dat er minimaal 40.000 personen woonachtig zijn in het verzorgingsgebied van de franchisenemers.”

Het concept bewijst met een vestiging in Budel (NB) dat er niet per se 40.000 inwoners nodig zijn. “In Budel wonen nog geen 10.000 mensen maar dit bieden wij niet aan in franchise. Wij gaan liever voor zekerheid met onze franchisenemers en daarnaast geven wij onze franchisenemers garantie op leads” vult Verberne aan, “Dan heb je grotere regio’s nodig dan Budel!”

Personal Fitness Nederland is er van overtuigd dat in iedere franchiseregio die zij benoemen, een omzet van minimaal € 100.000,- behaald kan worden. Voornamelijk het onderscheidende vermogen, hun specifieke doelgroep en de garantie voor klanten op 100% resultaat maken dit mogelijk.    

Personal Fitness Nederland is een Personal Coaching concept dat verder gaat dan alleen Personal Training. Voedingsadvies en mentale coaching spelen naast de Personal Trainingen een grote rol.

Personal Fitness Nederland wil groeien naar 80 vestigingen in 2020. Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.