WC De Burcht geopend in Breda

Datum: november 25, 2014

Op zaterdag 22 november is winkelcentrum De Burcht in Breda feestelijk geopend. Hier bevindt zich de prachtige nieuwe dierenspeciaalzaak van de familie Ter Avest. Alle reden voor een feestje! Vanaf 11 uur kwam het feest in het winkelcentrum op gang. Met diverse activiteiten en muziek was er voor elk wat wils. Bij Dobey Dierspecialist Ter Avest gaf Arvid van Putten, gedragstherapeut voor honden, diverse demonstraties. Arvid heeft een verfrissende kijk en daardoor soms verrassende oplossingen voor een probleem. Tijdens de demonstraties, die verrijkt  werden met verhalen en ervaringen van Arvid,  liet hij zien wat er gebeurt met de hond. Vele vragen werden beantwoord en deDe dierenspeciaalzaak van de familie Ter Avest in WC De Burcht in Breda. Bron: FranchiseFormules.NL reacties waren positief. Zijn demonstraties werden dan ook druk bezocht.

De feestelijke dag werd afgesloten met Roy Donders, die een optreden verzorgde in het winkelcentrum. Al met al een drukbezochte dag op winkelcentrum De Burcht en bij Dobey Dierspecialist Ter Avest in Breda.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.