Wayback Burgers trapt zomer af met #FREESHAKEDAY

Datum: juni 17, 2019

De hamburgerformule Wayback Burgers start de zomer op vrijdag 21 juni a.s. met Free Shake Day. Bij de uitgang van station Breda wordt een speciaal milkshakestation gebouwd, waar alle gasten worden verwend met een gratis heerlijke milkshake. De actie loopt vanaf 11.00 uur tot 23.00 uur of totdat de milkshakes op zijn. Met deze actie haakt Wayback Burgers Nederland aan bij de wereldwijde Free Shake Day van Wayback Burgers, een jaarlijks terugkerend en populair event. Met Free Shake Day wil Wayback Burgers Nederland meer gasten laten kennismaken met hun producten. Met de hashtag #freeshakeday worden gasten uitgenodigd hun ervaring op social media te delen en zo wereldwijd de zomer in te luiden met een Wayback Burgers Shake.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.