Wayback Burgers opent 4e vestiging in Zwolle

Datum: mei 21, 2021

Na de opening van Wayback Burgers in Tilburg en de aankondiging van de nieuwe vestiging in Winschoten, kondigt Wayback Burgers vandaag de opening van hun vierde vestiging in Nederland aan, namelijk een delivery vestiging aan de Diezerkade 10 in Zwolle. Daar staat franchisenemer Jesse Heinhuis klaar om Wayback Burgers’ assortiment wijdverbreid aan de man te brengen middels afhalen en bezorgen.

Een oude bekende van Wayback Burgers

In 2017 en 2018 heeft Jesse Heinhuis bijgedragen aan het naar Nederland halen van de Amerikaanse formule als Chief Commercial Officer. Gedurende dit intensieve traject ontdekte Jesse dat zijn passie meer in de operatie dan in de commercie ligt; “het bezig zijn met het dagelijkse reilen en zeilen in het restaurant past beter bij mij. Ik haal veel voldoening uit de efficiënt inrichting van de bedrijfsvoering en aansturen op een hoge gasttevredenheid. Derhalve heb ik in 2019 aangegeven dat ik mijn commerciële werkzaamheden wilde neerleggen en graag als franchisenemer bij Wayback Burgers aan de slag wil. Ik ben dan ook enorm blij dat die dag nu eindelijk daar is!” verteld Jesse.

Waarom Wayback Burgers

“Waar ik in 2017 al enthousiast van werd tijdens ons bezoek aan het hoofdkantoor in Amerika, is de onmiskenbare hoge kwaliteit van het assortiment en de visie die het merk heeft omtrent uitbreiding met franchisenemers” gaat Jesse verder. Jesse: “juiste de lokale, intermenselijke aanpak en verbinding maken met de vestigingsplaats zorgt ervoor dat een internationaal merk een vertrouwd gezicht in de gemeenschap wordt. Dat is mijns inziens de kracht achter franchising en dat vertaald Wayback Burgers op een fenomenale wijze.” In augustus 2020 heeft Wayback Burgers Nederland het delivery-model ontwikkeld, waarvan de eerste vestiging in april 2021 in Tilburg geopend is, en heeft Jesse direct op de hoogte gebracht met de vraag of een delivery restaurant wellicht een goede eerste stap is binnen de franchiseorganisatie. Jesse: “ik heb direct ja gezegd, haha! Als jonge ondernemer is een delivery zaak financieel een stuk toegankelijker dan een full service restaurant. Op deze wijze kan ik mijn droom gaan realiseren. Wie weet wat de toekomst mij binnen Wayback Burgers nog gaat brengen!”

Verwachte opening

Begin juni start de verbouwing van de 85 m2 aan de Diezerkade 10 in Zwolle. In circa vijf weken zal het nu nog casco pand omgetoverd worden tot de nieuwste Wayback Burgers delivery vestiging. Naar verwachting zullen medio juli 2021 de eerste hamburgers over de toonbank gaan. Dus Zwolle, stay tuned!

DELEN

Franchiseformule: Wayback Burgers

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.