Water Babies zoekt Master-franchisenemer voor Nederland

Datum: januari 23, 2014

Water Babies is een franchise formule uit het Verenigd Koninkrijk. In 2002 is zij gestart met het leren zwemmen aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Vanaf het allereerste moment is er sprake van een grote groei die dank zij het franchiseconcept duurzaam is gebleken. Franchise heeft het mogelijk gemaakt om de formule ook succesvol te exporteren.

Nu zijn er in landen als Ierland, en Australië Water Babies organisaties die qua groei niet onderdoen voor de thuismarkt.Het onderzoek dat Water Babies heeft gedaan toont ruimte aan voor enkele tientallen vestigingen in Nederland. De hoge standaards en het succes van de formule in andere landen zal een Master Franchisenemer voor Nederland aanspreken.

Paul Thompson, directeur en eigenaar van Water Babies zegt hierover “De grote trots van Water Babies is onze franchisenemers. We staan waar we staan door onze ondernemers, de zwemleraren en onze fotografen. We staan een relaxte managementstijl voor maar wel met vastberadenheid en zijn zeer conceptvast”. Water Babies komt naar Nederland

Het zijn onze waarden t.a.v. consistentie en betrokkenheid bij de lokale gemeenschap in combinatie met de (zwem) cultuur in Nederland die maakt dat wij de overtuiging hebben dan wij in Nederland vaste voet aan de grond zullen krijgen. Ons concept is succesvol omdat we kinderen in een vroeg stadium leren zich te redden in het water maar vooral ook omdat het een gezonde levensstijl promoot.”Franchise Match heeft een belangrijke rol gespeeld bij het onderzoek en is nu gevraagd om de zoektocht te starten naar de ideale master franchisenemer voor Nederland. 2014 zal dan ook voor wat betreft Water Babies voor een groot deel in het teken staan van het vinden van deze ondernemer en het voorbereiden en opstarten van zijn of haar onderneming.

Over Franchise Match

Franchise Match verzorgt de werving en selectie voor een groot aantal franchisegevers en is gespecialiseerd in het vinden van (master) franchisenemers die zij vervolgens ondersteunt bij de complete uitrol van de formule. Franchise Match is daarnaast internationaal actief binnen ‘Franchise Pool International’ (FPI). 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.