Warmteservice wint Beste Winkelketen Award

Datum: september 21, 2016

Consumenten hebben Warmteservice verkozen tot Beste Winkelketen in de categorie keukens en badkamers. De vestigingen van Warmteservice blinken uit in het deskundige en klantvriendelijke personeel en de service, luidt het oordeel van de jury. Daarnaast wint het bedrijf ook de titel Beste Webshop. Bij de webshop gaven de levering en de service de doorslag. Het bedrijf nam het op tegen IKEA. ‘We zijn erg trots op deze overwinning. Dit is het resultaat van vele jaren enorm ons best doen met grote focus op kennis en klantgerichtheid’, aldus marketingdirecteur Berry de Bruin.

‘Beste Winkelketen van Nederland’ is de grootste consumentenverkiezing van Nederland. Consumenten kennen rapportcijfers toe aan verschillende aspecten zoals prijs/kwaliteit verhouding, acties en deskundig personeel. Warmteservice behaalde hierop de beste score. Hiermee mag Warmteservice zich een jaar lang ‘Beste Winkelketen van Nederland’ noemen in de categorie keukens en badkamers. Met deze uitkomst is Warmteservice ook in de race voor de overall titel ‘Publieksprijs Beste Winkelketen van Nederland’. Deze uitslag wordt op 27 oktober 2016 bekendgemaakt. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Q&A Research & Consultancy, in samenwerking met ABN AMRO.


Over Warmteservice

Warmteservice is een familiebedrijf met meer dan 50 vestigingen in Nederland en 300 medewerkers.

Een speciaal trainingsprogramma zorgt dat alle medewerkers experts zijn op het gebied van verwarming, sanitair, installatiemateriaal en vele andere producten. Daarnaast heeft Warmteservice een toonaangevende website. Klanten worden bij Warmteservice ontzorgd door middel van adviezen over de materialen en de installatie ervan. Klanten die minder handig zijn kunnen hun klussen eenvoudig uitbesteden via het nieuwe platform Kluscontact.nl.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.