Walther Jacobs Franchisenemer van het jaar McDonald’s

Datum: november 26, 2019

Jury roemt lokale betrokkenheid en investeringen in medewerkers

Amsterdam, 20 november 2019 ““ Walther Jacobs is verkozen tot Franchisenemer van het jaar van McDonald’s in Nederland. Hij en zijn vrouw Françoise ontvangen deze prestigieuze prijs onder meer voor hun succesvolle personeelsbeleid. Jacobs is 13,5 jaar Franchisenemer en heeft drie McDonald’s restaurants in Leiden, twee in Alphen aan den Rijn en één in Sassenheim.

Jacobs is geboren en getogen in Leiden en nam zijn eerste twee restaurants over aan de Beestenmarkt en Donkersteeg in Leiden. Hij heeft de volle overtuiging dat succesvolle restaurants alleen te bouwen zijn door een continue focus op voldoende en goed getrainde mensen. Er wordt dan ook veel aandacht geschonken aan en geïnvesteerd in de opleiding en training van zijn medewerkers en Managers. Samen met zijn vrouw Francoise is Jacobs persoonlijk betrokken bij het ontwikkeltraject van iedere individuele Manager binnen zijn organisatie.

“Walther Jacobs is een prachtig voorbeeld van een zeer ondernemende Franchisenemer”, aldus Erwin Dito, Managing Director van McDonald’s in Nederland. “Met een combinatie van hard werken en ondernemen bouwt hij zelf consequent aan het verhogen van de omzet in zijn restaurants. Walther staat ook altijd open voor vernieuwingen. Zo heeft hij McCafé direct omarmd en geïnvesteerd in het opleiden van Barista’s om zo de potentie van McCafé te realiseren.” 

Franchisenemer Walther Jacobs: “Wij zijn zeer vereerd met deze erkenning. Het is vooral ook een compliment voor ons gehele team. Samen met alle Crewleden werken we elke dag keihard om onze gasten te laten genieten van onze producten en services.”

Over McDonald’s Nederland

Wekelijks biedt McDonald’s Nederland aan bijna 3,2 miljoen gasten op ieder moment van de dag een positief moment. Met gevarieerde keuzes en versbereide, iconische producten die door ruim 20.000 medewerkers met zorg worden bereid. In Nederland heeft McDonald’s 250 restaurants. Het streven naar kwaliteit en beleving staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering, evenals het inzetten van haar schaalgrootte om te verduurzamen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.