Vork eindelijk Kwalitaria

Datum: februari 19, 2013

Friendly Franchise Concepts liet in 2008 al weten dat alle Vork-cafetaria’s op termijn zouden overgaan in Kwalitaria‘s. Vervolgens werd in mei 2012 aangekondigd dat de laatste 12 Vork-vestigingen voor de zomer aangepast zouden worden, maar dat is uiteindelijk februari 2013 geworden.

De vestiging in Nieuw-Vennep is nu als laatste overgegaan naar een Kwalitaria. “De inrichting is volledig op de schop gegaan en niet te vergelijken met hoe het onder Vork nog was. Meer sfeer, een prettig zitgedeelte en ook genoeg ruimte voor mensen die hun bestelling komen afhalen”, meldde een medewerker van de franchiseonderneming. De metamorfose is stilletjes verlopen, zo is er in de plaatselijke media nog geen aandacht aan besteed. “Dat gebeurt binnenkort. We zullen er een feestelijke opening van maken.” Kwalitaria is één van de drie formules van FFC, dat ook Smulwereld en Cookers in de portfolio heeft. Van de formule Kwalitaria opereren nu 92 vestigingen in Nederland.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_19_februari_2013.htm#kwalitaria 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.