Voormalig groothandel-formulemanagers lanceren HG Formulehuis

Datum: augustus 5, 2013

Eat&Joy is de naam van een nieuw, ambitieus cafetariaconcept dat begin dit jaar na zorgvuldig marktonderzoek van start ging. De formule wordt gerund door Hans van Engelen en Gerald Janssen, die met HG Formulehuis hun eigen franchisebedrijf hebben opgericht. Eat&Joy moet volgens Van Engelen en Janssen, die eerder beide onder meer als formulemanagers werkten bij Sligro en Kruidenier, een onderscheidende formule worden in de cafetariabranche: ‘van ondernemers voor ondernemers’. “Wij gaan voor betaalbare en laagdrempelige samenwerkingsovereenkomsten in plaats van langlopende wurgcontracten. Als onafhankelijke club ten opzichte van groothandels kunnen we de eerlijke en transparante steun bieden die de ondernemer behoort te krijgen”, aldus Van Engelen.

Bron: website Eat&Joy

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.