Voormalig autoverkoper opent SUBWAY® restaurant Amersfoort

Datum: juli 30, 2014

Van autoverkoper in loondienst naar eigen baas van een SUBWAY® restaurant. Het kan snel gaan in een mensenleven, demonstreert Amersfoorter Farshid Bashir. Hij brengt deze week zijn American dream in vervulling met de opening van een franchise midden in de Langestraat. Deze kersverse SUBWAY® store is de derde in Amersfoort, maar de eerste in het stadshart. “De ideale voedingsbodem voor deze beproefde formule”, zegt Farshid.

Deze nieuwe SUBWAY® vestiging is (om te beginnen) zeven dagen per week geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur. Er werken ongeveer vijftien mensen. “Met elkaar maken we er een klantvriendelijke zaak van, waar de klanten met eigen ogen kunnen zien hoe hun sub direct vers wordt klaargemaakt”, vertelt Farshid. “Sterker nog, bij het openen van de deur komt de geur van vers brood ze al tegemoet.”   

“Zelf al jaren fan van SUBWAY®

Bashir heeft een SUBWAY® restaurant geopend, omdat hij zich aangetrokken voelde tot het voedingsconcept. “Ik ben zelf al jaren fan van SUBWAY®”, legt Farshid uit, hiervoor werkzaam in de autohandel. “Het bijzondere vind ik dat het een restaurant zonder keuken is, waar je binnen twee minuten een lekkere en vers gemaakte sub kan eten. Daar komt natuurlijk bij dat deze franchiseketen zich wereldwijd heeft bewezen en continu bezig is het concept en merk nog sterker te maken. Bijvoorbeeld door steeds nieuwe producten toe te voegen en creatief te zijn op marketinggebied. Je kunt echt merken dat we onderdeel uitmaken van een keten met visie en een gezond toekomstperspectief.”Van autoverkoper in loondienst naar eigen baas van een SUBWAY® restaurant. Het kan snel gaan in een mensenleven! Bron: FranchiseFormules.NL

Persoonlijke sandwich

Klanten kunnen bij de SUBWAY® store in de Langestraat kiezen voor een van de klassieke SUBWAY® sandwiches op het vaste menu, maar ze kunnen ook hun sandwich helemaal naar wens laten beleggen. Zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en belegd met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde ‘broodkunstenaars’ (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut. Farshid Bashir onderstreept nog maar eens de ongekende keuzemogelijkheden om je sub mee te beleggen; meer dan twee miljoen! Als hij zelf moet kiezen, maakt hij het niet zo ingewikkeld: “Mijn favoriete sub sandwich is die met sesambrood, tonijn en light mayo.”

Submarine Sandwich

SUBWAY® restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches‘ of ‘subs’. Het handelsmerk van deze subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast sandwiches zijn bij SUBWAY® restaurants  overheerlijke flatbread, frisse salades en Amerikaanse koekjes verkrijgbaar.

SUBWAY®

SUBWAY® is wereldwijd marktleider in de quickservicebranche. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Inmiddels is het bedrijf, met ruim 42.000 vestigingen in 107 landen, de grootste en meest succesvolle quickserviceformule ter wereld. Nederland telt momenteel 155 SUBWAY® restaurants. Bij SUBWAY® restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke, dagelijks vers gebakken broodjes, die snel worden bereid tegen een kleine prijs. De SUBWAY® formule staat bekend om haar vele gezonde keuzemogelijkheden, waarbij consumenten de voedingswaarden bepalen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.