Voorlopige deelnemerslijst 6e FranchiseFormules Netwerkmiddag

Datum: december 28, 2015

Op donderdag 18 Februari 2016 vindt in Hotel New York in Rotterdam weer de FranchiseFormules Netwerkmiddag plaats. Meestal is de aanleiding een interessante of innovatieve ontwikkeling binnen de franchisebranche die om (extra) aandacht vraagt. De middag is toegankelijk voor franchisegevers / formule-eigenaren en hun directeur(en) /De 6e FranchiseFormules Netwerkmiddag vindt plaats op 18 Februari 2016 in hotel New York in Rotterdam en zal geheel gewijd zijn aan het thema ‘Crowdfunding & Franchise’. Bron: FranchiseFormules.NL franchisemanager(s). 

Tijdens de middag staat het delen van kwalitatief hoogwaardige informatie centraal. In de 6e editie van de Netwerkmiddag krijgt u veel nieuwe informatie, interessante tips en relevante stellingen voorgelegd over het centrale thema ‘Crowdfunding & Franchise’Onder het motto: “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!” krijgt u praktisch toepasbare informatie aangereikt waar u direct mee aan de slag kunt met uw formule management. Onze deskundige sprekers

 gaan u ongetwijfeld aan het denken zetten over alle nieuwe (alternatieve) financieringsmogelijkheden die in zeer kort tijdsbestek op de markt zijn ontstaan.

Ook het netwerken, kennismaken én kennisdelen met collega-professionals uit de franchisebranche in een aangename omgeving staat centraal op de Netwerkmiddag. Een uitgebreid lunchbuffet vooraf en de borrel na afloop zijn bij de deelnameprijs inbegrepen.


Voorlopige deelnemerslijst

De deelnemers kleuren in belangrijke mate het programma van de Netwerkmiddag. Daarom houden wij u via deze lijst op de hoogte van de aanwezige formules en bedrijven. 

FranchiseFormules.NL is de organisator en gastheer van de 6e FranchiseFormules Netwerkmiddag. U kunt kennis maken met al onze partners tijdens de middag. Ook is er een lijstje met genodigden die u tegen zult komen in de zaal, waaronder (vertegenwoordigers van) de sprekers, sponsoren, belangenvereniging NFV en bepaalde franchisemedia.

Het voorlopige deelnemersveld ziet er als volgt uit:   

– AG Hart Advocaten & Adviseurs;
Bailine Nederland;
– Capital Circle;
De Hypotheker;
fit20;
– Franchise+;
– Franchise Connect;
Euretco (Intersport / The Athlete’s Foot / Runnersworld);
Masters of Sales Europe;
– MCR Retailminds;
– MOVE Retail;
– Nederlandse Franchise Vereniging;
– Netwerq; 
– S.S.Z. / Pedagoog op Lokatie;
SNS Bank;
– Retailarchitects;
– RvR Retailspecialisten;
– Stichting Franchise Keurmerk;
– Symbid;
– PCorporation.

(volgende update: 28 Januari 2016).


Inschrijven voor deelname

Deelname aan de 6e FranchiseFormules Netwerkmiddag is uitsluitend mogelijk voor franchisegevers en personen werkzaam bij het management van een franchiseformule. Een uitzondering wordt gemaakt voor franchisenemers die zitting hebben in een franchiseraad en voor sponsoren van de Netwerkmiddag.

De kosten voor deelname aan de Netwerkmiddag bedragen € 145,- excl. BTW per persoon. Cliënten van FranchiseFormules.NL ontvangen € 50,- korting op het deelnametarief. Ook als u cliënt bent bij Franchise+ of aangesloten bent bij de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) kunt u tegen gereduceerd tarief deelnemen.

Wilt u zich verzekeren van (een) plaats(en) in de zaal? Schrijf u direct in via de Event website: www.Netwerkmiddag.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.