Voorbereidingen overname Masterfranchise Délifrance in volle gang

Datum: maart 2, 2018

De overname van de masterfranchise van Délifrance in de Benelux door Franchise Friendly Concepts (FFC) is goedgekeurd door de ondernemingsraad. Met ingang van 1 april 2018 voegt het ervaren formulehuis Délifrance toe aan haar portfolio, naast Kwalitaria. Volgens Bas Holshuijsen, algemeen directeur FFC, passen de twee merken qua strategie naadloos bij elkaar. De voorbereidingen voor de overname zijn inmiddels in volle gang.

Goede voorbereiding is het halve werk

Bas Holshuijsen, algemeen directeur FFC, bereidt zijn team goed voor op de overname: “We nemen de tijd om Délifrance goed te leren kennen. De formule is niet helemaal nieuw voor ons dankzij de 30 Délifrance shop-in-shops bij Kwalitaria. Toch vraagt het beheer van de formule gedegen voorbereiding. Inmiddels is een deel van ons servicekantoor een week lang in Parijs getraind. We hebben letterlijk en figuurlijk van de Franse roots geproefd en inspiratie opgedaan. Met eigen ogen zagen we hoe de unieke kwaliteitsproducten worden gemaakt, van de graanvelden tot in de oven. Dit helpt ons om het verhaal van Délifrance goed te vertellen aan de consument.”

Positief opbouwende sfeer

De eerste bijeenkomsten met Délifrance-ondernemers hebben inmiddels plaatsgevonden. Bas: “We hebben meerdere gesprekken gevoerd met de franchiseraad en al veel ondernemers ontmoet tijdens de bijeenkomsten. We zorgen ervoor dat we voor 1 april alle ondernemers bezocht hebben. Tijdens alle gesprekken hangt er een positief opbouwende sfeer. Ondernemers zien de meerwaarde van onze dienstverlening, dus nu is het aan ons om de verwachtingen waar te maken. Wij kijken ernaar uit om met de formule aan de slag te gaan!” ')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.