Volgende week franchise bijeenkomst in Groningen

Datum: juni 3, 2015

Op dinsdagavond 9 juni 2015 organiseert Groningen City Club in samenwerking met de Gemeente Groningen en het Servicepunt Detailhandel Groningen een bijeenkomst over het starten als franchisenemer. Deze bijeenkomst is voor iedereen die geïnteresseerd is in de mogelijkheden die franchise biedt, en vrij toegankelijk.

Tijdens de bijeenkomst vertelt Jos Burgers van de Nederlandse Franchise Vereniging u alles over de ondernemingsvorm franchise. Hij neemt u mee in het ontstaan van franchise en zal u informeren over enkele juridische aspecten. Daarnaast komen ook de financiële aspecten aan bod, wordt u bijgepraat over de actuele trends en ontwikkelingen en vele andere relevante zaken.

Jan-Piet Broersma van FranchiseFormules.NL zal tijdens de avond vertellen over zaken waar u als franchisenemer mee te maken krijgt als u aansluit bij een formule.

Uiteraard is er ruime gelegenheid voor het stellen van uw vragen. Wij hebben hiervoor enkele succesvolle ondernemers en franchisenemers uitgenodigd die een panel vormen.


Programma

18.45 – 19.00 uur:      Ontvangst;
19.00 – 19.15 uur:      Welkom;
19.15 – 19.45 uur:      Nederlandse Franchise Vereniging;
19.45 – 20.15 uur:      FranchiseFormules.NL;
20.15 – 20.45 uur:      Ondernemerspanel;
20.45 – 20.50 uur:      Afronding;
20.50 – 21.30 uur:      Hapje en drankje.

Locatie

Het Paleis, Boterdiep 11, Groningen.

Aanmelden

Klik hier 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.