Vliegende start van het jaar voor Kwalitaria

Datum: januari 26, 2017

Het nieuwe jaar is goed begonnen bij de vooruitstrevende cafetariaformule Kwalitaria. In januari is elke week een nieuwe locatie geopend, onder andere in Culemborg en Kerkdriel. Aanstaande zaterdag worden weer twee nieuwe locaties feestelijk geopend. In Alkmaar opent onderneemster Suhong Li de deuren van Kwalitaria De Mare. Tegelijkertijd opent ervaren Kwalitaria-ondernemer Mario Sen zijn Kwalitaria-Délifrance vestiging in Wassenaar. Buurtbewoners zijn uitgenodigd om tijdens de feestelijke opening kennis te maken met de (h)eerlijke producten van Hollandse bodem.


Groeiambitie Kwalitaria                                                                                           

Kwalitaria staat voor écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. De grootste cafetariaformule van Nederland streeft naar 250 vestigingen in 2020.

 

Het team van Kwalitaria-Delifrance Wassenaar. Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.