Vitaminstore opent eerste winkel in China

Datum: oktober 2, 2012

Vorige week was het zover; de grote opening van Vitaminstore in Xiamen, een bloeiende stad in de Chinese provincie Fujian. Het eerste fysieke filiaal in het buitenland van de oer-Hollandse keten gezondheidsspeciaalzaken werd met veel aandacht officieel geopend in het aanzienlijk grote, gloednieuwe winkelcentrum Wanda Plaza.

Vitaminstore vestiging Xiamen ChinaBijna 15 jaar na oprichting en 20 winkels in Nederland verder, werd het tijd voor oprichters Koert Otten en Alain Vermeulen om de vleugels uit te slaan over de grenzen. Vermeulen (directeur van Vitaminstore China): “Vitaminstore heeft altijd een sterke band met China gehad. Veel moderne Europese gezondheidsgebruiken zijn immers gebaseerd op kennis uit de traditionele Chinese cultuur. Ook hebben we al jaren contacten in Azië doordat onze website ontwikkeld wordt door een in Xiamen gevestigd IT-bedrijf. De gezondheidsbewuste cultuur van China was echter doorslaggevend bij de keuze voor vertaling van het Vitaminstore concept naar de Chinese markt.”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_2_oktober_2012.htm#vitaminstorechina

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.