Vitaminstore opent 30ste winkel aan Gelderlandplein in Amsterdam

Datum: oktober 19, 2015

Gezond leven staat steeds meer in de belangstelling en Vitaminstore ziet de vraag naar gezondheidsproducten de laatste jaren dan ook sterk toenemen. De opening van de 30ste vestiging op het Gelderlandplein in Amsterdam is een mooie mijlpaal in de groei van Vitaminstore, op weg naar landelijke dekking. De combinatie van een winkel met een unieke juicebar maakt dit tot een van de snelst groeiende ketens van Nederland.

Vitaminstore gaat ervan uit dat een gezond lichaam de basis is voor een leuk en gelukkig leven. Het team helpt dan ook graag met het maken van verantwoorde keuzes voor de klant. In de frisse winkels van Vitaminstore tref je een breed assortiment aan van vitamines, superfoods, natuurcosmetica, slowjuicers en sportvoeding die een gezonde lifestyle ondersteunen. 

We krijgen tegenwoordig lang niet altijd meer voldoende groente en fruit binnen en ook hier speelt Vitaminstore op in. In elke nieuwe winkel is er een hippe juicebar waar verse sappen worden bereid met extra gezonde ingrediënten zoals bijvoorbeeld spirulina voor meer energie of chiazaad voor een betere weerstand. Er worden ook heerlijke ontbijtshakes of lunchvervangers gemaakt met namen als Green Magic of Mango Mania.

De 30ste Vitaminstore is de 8ste in regio Amsterdam. Na de winkels in Osdorp, de Haarlemmerstraat, Beethovenstraat, Kinkerstraat, Oostpoort en twee in Stadshart Amstelveen, diende deze mooie kans zich aan om ook in Buitenveldert open te gaan op het Gelderlandplein. Tijdens de feestelijke openingsweek vanaf 19 oktober zijn er tal van gezonde openingsaanbiedingen en is er de mogelijkheid tot het proeven van de verse juices. Alle enthousiaste winkelmedewerkers heten u van harte welkom!

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.