Vitaminstore opent 25e vestiging in WC Stadshart Almere

Datum: juni 17, 2014

Gezondheid leeft onder de mensen en nu ook in Winkelcentrum Stadshart! Gezondheidsspecialist Vitaminstore opent op woensdag 18 juni de deuren van haar prachtige, nieuwe filiaal in de Schutterstraat op nummer 23. De feestelijke opening volgt op zaterdag 21 juni; zorg dat je erbij bent!   

Kwaliteitsproducten

Vitaminstore is onderverdeeld in Health, Sports, Beauty en Food en omvat hoogwaardige voedingssupplementen, uitgekiende sportvoeding, natuurlijke cosmetica en ‘superfoods’, geleverd door gewaardeerde A-merken en het sterke, uitgebreide eigen merk.

Persoonlijk advies

Vitaminstore gaat ervan uit dat een gezond lichaam de basis is voor een leuk en gelukkig leven. Ze helpt haar klanten graag met het maken van verantwoorde keuzes en de deskundige en vriendelijke medewerkers nemen dan ook graag de tijd om vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven.

Juices & smoothies met iets extra’s

In de ruime, fleurige winkel is tevens plaatsgemaakt voor juicebar Vitaminboost, die inmiddels niet meer weg te denken is uit het Vitaminstore concept. Het speciale van deze juicebar zijn de supplementen en superfoods die toegevoegd worden aan de verse juices en smoothies op basis van verschillende soorten groente en fruit. O.a. chiazaad, guarana, bijenpollen of spirulina maken de drankjes nóg rijker en lekkerder en geven je lijf een verantwoorde ‘boost’. Al het goede uit de natuur.

Of zoals Vitaminstore zegt: Every body happy!

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.