Vitaminstore Haarlem feestelijk geopend

Datum: juni 29, 2015

Olympisch kampioene Kirsten van der Kolk heeft deze week feestelijk de nieuwste Vitaminstore geopend in de Barteljorisstraat in Haarlem. Onder grote belangstelling werd het lint doorgeknipt en kon iedereen naar binnen bij deze hippe gezondheidswinkel met trendy juicebar. Vitaminstore gaat ervan uit dat een gezond lichaam de basis is voor een vitaal en gelukkig leven. Zij helpt haar klanten dan ook graag met het maken van verantwoorde keuzes. Het frisse en uitnodigende concept van Vitaminstore bevat een breed assortiment, zodat iedereen die op zoek is naar voedingssupplementen, superfoods, natuurcosmetica, slowjuicers of sportvoeding goed kan worden geholpen.

Omdat we tegenwoordig lang niet altijd voldoende groente en fruit binnenkrijgen is er sinds 2 jaar het VitaminboostOlympisch kampioene Kirsten van der Kolk heeft deze week feestelijk de nieuwste Vitaminstore geopend in de Barteljorisstraat in Haarlem. Bron: FranchiseFormules.NL juicebar concept aan de winkel toegevoegd. In deze trendy juicebar worden altijd verse sappen bereid waar een extra boost van bijvoorbeeld spirulina aan toe wordt gevoegd. Bijvoorbeeld voor meer energie of voor een betere weerstand. Maar ook heerlijke ontbijtshakes of lunchvervangers worden er gemaakt met hippe namen als Green Magic of Mango Mania.

Na de feestelijke opening in de Barteljorrisstraat 16 is het nu tijd voor een week vol gezonde openingsaanbiedingen. Er is een mogelijkheid tot het proeven van de verse juices en daarnaast zijn er leuke productdemonstraties van bijvoorbeeld het natuurcosmetica merk Madara. Zo maakt Vitaminstore ‘every body happy’. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.