Vijfde Nederlandse city-map-franchisenemer van start

Datum: december 31, 1969

In Amsterdam is Dewi Boediman van start gegaan als 5e franchisenemer van city-map in Nederland. De franchiseformule city-map komt uit Duitsland. In Nederland is een master franchisenemer de organisatie aan het op- en uitbouwen. In totaal is er in ons land ruimte voor ruim 50 city-map-franchisenemers. De voornaamste doelgroep voor de city-map-franchisenemer is het MKB. City-map zorgt ervoor dat bedrijven beter worden gevonden op het internet. In de regio’s Amersfoort, Heerlen/Sittard, Breda en Oosterhout was city-map al actief, nu is daar ook Amsterdam bijgekomen. De komende weken verwacht de formule meer franchiseovereenkomsten af te sluiten.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Vijfde-Nederlandse-city-map-franchisenemer-van-start.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.