Viervoudig feest bij Fortune hot drinks!

Datum: september 2, 2015

Op 31 augustus 2015 was het viervoudig feest bij Fortune. Maar liefst vier Fortune vestigingen vierden hun lustrum. Regio Alkmaar bestaat vijf jaar en de regio’s Zwolle, Europoort en Rijnland-Zoetermeer tien jaar!

In de laatste week van augustus hebben Fortune ondernemers Andre Nobel, Alex Bijker, Frans de Bel en Laurens Kaashoek een nieuwe franchiseovereenkomst getekend voor een periode van 5 jaar. Uiteraard werd dit gevierd met een oorkonde en een slagroomtaart. Fortune feliciteert deze ondernemers met het bereiken van deze prachtige mijlpalen.

Koffie verbindt en Fortune werkt aan duurzame relaties. Dus ook met haar franchiseondernemers!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.