Vierde Délifrance shop-in-shop opent haar deuren bij Kwalitaria Vesteplein

Datum: juli 14, 2013

Afgelopen week is de vierde shop-in-shop locatie geopend van Délifrance in een Kwalitaria locatie. Dit jaar zijn er shop-in-shops geopend in Amersfoort, Oostvoorne en nu dus ook in Delft. In Den Haag is in 2012 al een Déifrance shop-in-shop geopend. Direct na de verbouwing was het al druk. Volgens de ondernemer Kevin van Gooswilligen “liep het direct al storm. Het logo van Délifrance op de gevel trekt direct gasten”. Ffc en Délifrance hebben de intentie om dit jaar nog enkele locaties te openen.

In Delft is binnen een paar dagen een complete ‘ Atelier de Creation’ gebouwd.  Deze hedendaagse en ambachtelijke manier van presenteren draagt enorm bij aan de versbeleving.  Volgens Marketingmanager Martijn Boone is er een hele goede symbiose tussen de 2 concepten. De één zorgt voor een goede omzet tijdens de lunchperiode en de ander vult het avondmoment goed in.   

Symbiose van formules Kwalitaria en Délifrance De franchise-organisaties van Délifrance en Franchise Friendly Concepts (ffc) werken sinds eind 2012 samen. Kwalitaria is één van de franchiseformules van ffc.  In de Délifrance shop-in-shops zullen vers afgebakken en voor het oog van de gast belegde baguettes en croissants worden verkocht. Daarnaast zal een selectie van Franse zoete en hartige lekkernijen worden aangeboden.

Voor Délifrance betekent de samenwerking met ffc een uitbreiding van het aantal franchise-outlets van het Franse restaurantconcept en verdere vergroting van de zichtbaarheid van het merk. Ffc heeft een aantal franchiseconcepten, met onder andere meer dan 100 Kwalitaria-restaurants. In deze restaurants worden onder andere snacks, hamburgers, dranken en salades verkocht. Voor Kwalitaria betekent de toevoeging van een Délifrance shop-in-shop een verbreding van het productaanbod.

Over Kwalitaria – Kwalitaria is het bekendste cafetariamerk van Nederland.  Kwalitaria ontstond in 1989 onder de paraplu van belangenorganisatie Koninklijke Horeca Nederland met als doel de professionalisering in de sector te bevorderen. Sinds 2004 is Kwalitaria een franchiseformule  van franchise friendly concepts (ffc) in Zeist. Kwalitaria telt nu meer dan 100 vestigingen. Meer informatie bij Martijn Boone, Marketing Manager, (030) 600 57260,06-55165956,  e-mail  m.boone@ffc.nl , www.kwalitaria.nl ,www.ffc.nl

Over Délifrance – Délifrance is 35 jaar wereldwijd marktleider in kwalitatief Frans brood.

In Nederland is Délifrance vooral bij de consument bekend door de Délifrance franchise-formule die sinds 1984 bestaat. Het Délifrance concept onderscheidt zich door een eigentijdse uitstraling en Franse beleving door producten die bereid zijn volgens authentiek Franse recepturen. De producten worden dagelijks vers afgebakken en ter plekke voor de gast bereid. Délifrance telt nu 173 outlets (restaurants en corners).

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.