Vestigingen Bruna ter overname aangeboden

Datum: juni 15, 2014

Bruna is een landelijke detailhandelsonderneming, die actief is met 380 winkels op de markt van boeken, tijdschriften, papier- en schrijfwaren, dagbladen, wenskaarten en multimediaproducten. In deze branche is Bruna marktleider. De winkelformule Bruna bestaat sinds 1868. 

We zijn op zoek naar een franchisenemer die een bestaande vestiging wil overnemen in de regioBruna vestigingen ter overname aangeboden. Bron: FranchiseFormules.NL  Haarlem. Ook zoeken we franchisenemers in: 

  • Den Helder; 
  • Den Bosch.

 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie neem dan contact op door middel van het online contactformulier in de formulepresentatie van Bruna op deze website.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.