Verwachte groei in 2015 op de opleidingsmarkt biedt trainers kansen

Datum: december 2, 2014

Er zijn steeds meer marktonderzoeken die aangeven dat de zakelijke dienstverlening in 2015 zal gaan groeien. Ook zijn er steeds meer bedrijven die zich nu voorbereiden om weer te gaan investeren in de ontwikkeling van de talenten van hun medewerkers. Na jaren van stilstand begrijpen bedrijven dat ontwikkeling niet vanzelf komt. Het meest belangrijke kapitaal van een bedrijf zijn de eigen mensen en investeren daarin levert altijd rendement op.

Nu economische groei langzaam zichtbaar wordt zullen steeds meer bedrijven de draad oppakken en meer aandacht besteden aan opleiding. Dat biedt extra kansen voor trainers die starten bij BAS Training. Want bedrijven die al meerdere jaren niet meer getraind hebben staan open voor een goed advies en daarmee ook open voor een andere trainer dan voorheen. Wie ervoor zorgt dat hij nu zichtbaar is, zal daar later de vruchten van plukken.Weer economische groei zichtbaar, kansen voor trainers die starten bij BAS Training! Bron: FranchiseFormules.NL

Wel is het zaak om kwaliteit en professionaliteit te leveren, er is immers keuze genoeg. En dat zijn twee factoren die bij BAS Training bovenaan staan. Men mag ons afrekenen op de professionaliteit van de trainer en de kwaliteit van de programma’s.

Als u als professioneel trainer ook wilt profiteren van kansen die zich voordoen, neem dan voor een verfrissend gesprek contact met ons op via bijgaand informatie-aanvraagformulier.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.