Velpprint reproservice neemt MultiCopy Arnhem over

Datum: december 18, 2012

Velpprint reproservice in Arnhem heeft zich met ingang van 1 december aangesloten bij MultiCopy en heeft per die datum ook de MultiCopy vestiging in Arnhem overgenomen. Het lokaal bekende bedrijf wil hierdoor haar dienstverlening aan haar zakelijke relaties verbreden en gaat daarom verder als MultiCopy Arnhem | The Communication Company.

Eigenaren Dirk Bos en Yusuf Yildirim: “We werken in turbulente tijden waarbij opdrachtgevers steeds meer toegevoegde communicatiewaarde willen. Zij vragen om totaaloplossingen die verder gaan dan druk- en printwerk alleen. Door de samenwerking met MultiCopy maken we ineens een grote stap voorwaarts op dit terrein.”

Breed dienstenpakket
Dirk Bos en Yusuf Yildirim van MultiCopy ArnhemYusuf Yildirim: “Van huisstijlmanagement tot websites, van crossmedia tot totale mailingproductie, van beurspresentaties tot promotionele acties, van mobile sites tot bedrijfskleding… we maken het voortaan allemaal. We blijven een zelfstandig bedrijf, maar wel onder de MultiCopy vlag.”

Dirk Bos: “Ook de overname van MultiCopy Arnhem past in onze groeistrategie. Er liggen zoveel kansen om juist nu toegevoegde waarde te bieden aan onze huidige en toekomstige klanten. De combinatie van brede professionaliteit en flexibiliteit past helemaal binnen het huidige tijdsbeeld.”

Formuledirecteur Wim Wijnker van MultiCopy Nederland: “We zijn erg blij met de komst van Velpprint en Dirk Bos en Yusuf Yildirim. Vakmensen en ondernemers die vooruit denken. Als MultiCopy | The Communication Company zijn we al meer dan 40 jaar vernieuwend. Ons imago is sterk, onze marketing actief en onze visie vooruitstrevend. Dat zeggen we niet zelf, maar ook onze 55.000 zakelijke klanten die we in Nederland hebben.”

Dirk Bos: “Er was al een klik tijdens het eerste gesprek. MultiCopy geeft ons net dat beetje extra waar we naar op zoek waren. En dat extra zullen onze klanten snel merken.”

Bron: Franchise Services Europe

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.