Veertien dierentuinen in zee met McDonald’s

Datum: april 11, 2013

McDonald’s is een speciale samenwerking aangegaan met 12 Nederlandse dierentuinen en twee Belgische dierentuinen. Bij besteding van minimaal 5 euro bij een van de McDonald’s restaurants in Nederland ontvangt men een voucher, welke recht geeft op een gratis tweede toegangskaartje bij een dierentuin naar keuze. Op 11 april werd de officiële aftrap van deze actie verricht in Dierenpark Amersfoort.
McDonald's start dierentuinactie
Met de actie luidde McDonald’s de lente in met plezier voor de hele familie.McDonald’s is een familierestaurant bij uitstek en de samenwerking met de dierentuinen past daar prima bij. Debbie de Wagenaar, lid van de Directie van McDonald’s Nederland: “Een familie-uitje zoals naar de dierentuin wordt vaak feestelijk afgesloten door een bezoek aan een van de 233 restaurants van McDonald’s. “Plezier Voor De Hele Familie” geldt zowel voor McDonald’s als voor de dierentuin. Met deze superaanbieding denken wij Nederlandse families een groot plezier te doen, zeker met de meivakantie in het verschiet.”

Dierenmaskers

Bij elke besteding van minimaal 5 euro in een van de McDonald’s restaurants of McDrives in Nederland ontvangt de gast een voucher welke recht geeft op een gratis tweede dierentuinkaartje. Bovendien ontvangen kinderen bij McDonald’s een speciaal dierenmasker (een aap, leeuw, zebra of nijlpaard). De vouchers zijn verkrijgbaar tot en met 6 mei en zijn inwisselbaar bij de dierentuin tot en met 30 juni. Maar liefst 12 dierentuinen verspreid door het hele land doen mee aan de actie en zelfs twee in België. Een volledige lijst staat vermeld op http://www.mcdonalds.nl/dierentuin.

Dierenpark Amersfoort is een van de deelnemende dierentuinen. De aftrap van de actie vond plaats in het maki- verblijf, een vriendelijke halfapensoort uit Madagascar. Een aantal kinderen mocht voor een keer het verblijf delen met de ringstaartmaki’s en zelf ervaren hoe het is om maki te zijn. Natuurlijk met de McDonald’s maskertjes op.

——————-
Over McDonald’s Nederland

In Nederland heeft McDonald’s 233 restaurants, die wekelijks door zo’n 3 miljoen gasten worden bezocht. Ruim 17.000 medewerkers vormen de kern van de organisatie. Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal. McDonald’s wil iedere gast op elk gewenst moment de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.