Vandaag heropening Vitaminstore Zoetermeer

Datum: april 14, 2016

Na een verbouwing heropent Vitaminstore Zoetermeer haar deuren met 20 m2 extra ruimte! Een  breed assortiment, zodat iedereen die op zoek is naar voedingssupplementen, glutenvrije producten, natuurcosmetica, duurzame waterflessen of sportvoeding bediend kan worden.

Gezond leven staat steeds meer in de belangstelling en Vitaminstore ziet de vraag naar een deskundig advies en een ruim assortiment gezondheidsproducten dan ook sterk toenemen. Wij willen een actieve rol spelen om de gezondheid van onze klanten als meest waardevolle bezit te beschermen en waar mogelijk te bevorderen. We doen dat niet alleen door middel van onze eigen  producten maar ook waar mogelijk door het stimuleren van andere aspecten van gezondheid zoals voeding, beweging en mentale gesteldheid.

De Vitaminboost juicebar is een bar, waar verse sappen bereid worden met een extra boost van bijvoorbeeld spirulina. Voor meer energie en voor een betere weerstand. Er worden ook heerlijke ontbijtshakes of lunchvervangers gemaakt met namen als Green Magic of Mango Mania.

Na de heropening vandaag op de Promenade 7, kun je genieten van drie juices voor 1.50 euro (keuze uit 3 smaken) Stijn de vries en zijn team heten jullie van harte welkom!

Vitaminstore ‘every body happy’.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.