Vandaag 2e dag Franchise & Formulebeurs Onderneem ’t!

Datum: april 10, 2015

Deze week (vrijdag 10 en zaterdag 11 april) vindt de jaarlijkse franchisebeurs ‘Onderneem ’t!’ plaats in Hoevelaken. Onderneem ’t! 2015 belooft een afwisselende beurs te worden met op beide beursdagen seminars van verschillende franchiseformules en specialisten uit de franchisebranche. Wellicht is ook voor u de tijd aangebroken voor verandering en bent u toe aan een nieuwe uitdaging in uw carrière. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.