Van Melik Food Groep bouwt aan de toekomst

Datum: augustus 14, 2018

De directie van Van Melik Food Groep heeft met de onthulling van een nieuw geveldoek het startsein gegeven voor de nieuwbouw van haar productiefaciliteit Van Melik, Meester in Vleeswaren, Salades en Maaltijden. Met het oog op de toekomst gaan ze volle kracht vooruit.

Met de bouw van een hypermodern, ruim 2300 vierkante meter groot productiebedrijf, in het hart van Parkstad en met de recente overname van Bleijlevens Vleeswaren, neemt de directie en mede-eigenaren Peter en Paul Krekels een grote stap richting de toekomst. De nieuwbouw is noodzakelijk om de groei van de leveranties aan 37 Bufkes zaken, 9 Van Melik slagerijen en alle overige afnemers te kunnen blijven garanderen, vertelt algemeen directeur Charles Sampers.

Met de afronding van de nieuwe productiefaciliteit medio 2019 zullen de drie huidige locaties gecentraliseerd worden naar één grote locatie waarin alle processen plaats vinden. Persoonlijke aandacht voor afnemers, medewerkers en leveranciers hebben we bij Van Melik Food Groep hoog in het vaandel staan en bij het ontwerp van de nieuwbouw is dan ook aandachtig geluisterd naar de input van onze mensen. Zo wil de Van Melik Food Groep een aantrekkelijke werkgever zijn, niet alleen nu maar ook in de toekomst.

Middels nieuwsbrieven en sociale media wil Van Melik alle geïnteresseerden op de hoogte houden van de voortgang van de bouw. De eigenaren kijken er erg naar uit om medio 2019 vol trots hun geheel nieuwe keuken te mogen tonen.

DELEN

Franchiseformule: Bufkes

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.