Uw formule nabij de LIDL in centrum Raamsdonksveer?

Datum: april 19, 2017

Aan de Keizersdijk 14-24 in Raamsdonksveer zijn nieuwe commerciële ruimtes gerealiseerd door KIKX Development. De ruimtes zijn te gebruiken voor detailhandel en horeca.

Na de LIDL opende Domino’s recent haar deuren. Zij spreken na de eerste maanden beide van een zeer succesvolle vestiging. Ook komt er een nieuwe ruitersportzaak. Kortom er ligt een hoop potentie in deze omgeving.

Op alle hoeken van het centrum van Raamsdonksveer wordt gebouwd. Er verrijzen nieuwe winkel- of horecapanden. Tegenover de locatie wordt gewerkt aan drie nieuwe panden, die een geheel zullen vormen als restaurant.

De nieuwe bibliotheek “Theek 5” gevestigd wordt in mei opgeleverd, waarna het ingericht kan worden

Raamsdonksveer vormt de winkelkern van de gemeente met een ruim en gevarieerd winkelaanbod, waaronder Albert Heijn, Lidl, HEMA, Decorette, Top 1 Toys, Jola, Bruna, Zeeman, Blokker, Gall & Gall, DA, Plus World, Shoeby, Domino’s Pizza, Stassar Optiek en Kruidvat. 

Oppervlakte: Keizersdijk 16 heeft een oppervlakte van ca. 113 m2 VVO met een frontbreedte van ca. 8 meter. 

Parkeren: De commerciële ruimtes zijn gelegen nabij het parkeerterrein “Touwbaan” met een capaciteit van 195 parkeerplaatsen. Aan de Keizersdijk bevinden zich eveneens parkeerplaatsen voor de commerciële ruimtes waar vrij geparkeerd kan worden. 

Huurprijs: De huurprijs bedraagt € 16.950,– per jaar exclusief BTW. 

Koopprijs:  De koopprijs is op aanvraag. 

 

Youtube 


Bekijk op Youtube
 een weergave van de bouw van het revitaliseringsproject aan de Keizersdijk 14-24 in Raamsdonksveer | door Kikx Development.


Contact


Voor meer informatie kunt u vragen naar: 

kikx development bv

Mevr. Brigitte Veer

t. 010-4755574

m. brigitte@kikxdevelopment.nl

Website: http://www.kikxdevelopment.nl/


')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.