Uw eigen Speed Queen® wassalon uitbaten?

Datum: februari 29, 2016

Uw eigen Speed Queen wassalon uitbaten is een unieke kans voor een laagdrempelige investering met een hoog rendement, onder de vleugels van een wereldwijd ondersteunend netwerk. De arbeidskosten zijn minimaal, ons businessmodel heeft zijn sporen verdiend, en uw hypermoderne wasserette wordt uitgerust met wasmachines en droogautomaten van topkwaliteit.

Over de hele wereld bieden wasserettes doorgaans een gemiddeld rendement van 20-25 %. In tegenstelling tot vele andere investeringsmogelijkheden is er altijd vraag naar wassalons – zelfs in tijden van recessie. U kunt de omvang van een wasserette bovendien afstemmen op uw markt en budget. Wasserettes zijn een cashbusiness – die eenvoudiger geworden is dankzij de moderne technologie.

Als dochteronderneming van Alliance Laundry Systems®, ‘s werelds grootste producent van commerciële wasmachines, maakt Speed Queen al meer dan een eeuw de meest betrouwbare apparatuur ter wereld. BovendienUw eigen Speed Queen® wassalon uitbaten? Bron: FranchiseFormules.NL hebben we een omvangrijk wereldwijd ondersteunend netwerk opgezet. We hebben ondernemers over de hele wereld geholpen om slimme beslissingen te nemen over elk aspect van de wasserijbusiness. Dankzij ons Speed Queen Store programma hoeft u geen wassalonexpert te zijn om een succesvolle wasserette uit te baten. Dankzij ons wereldwijde ondersteunende netwerk kunt u namelijk altijd terecht bij een expert die u inzicht biedt in uw lokale cultuur en klanten. De beleving van uw klanten optimaliseren en uw eigen succes maximaliseren was nog nooit zo eenvoudig.

Er zijn niet veel bedrijven die de winstgevendheid van een wasserette evenaren. Vooral wanneer de wasserette die u voor ogen hebt een hypermodern Speed Queen® wassalon is.

Als investeerder vindt u bij ons een allesomvattende, gebruiksklare oplossing. Voor elk aspect is gezorgd: van de analyse van de locatie tot marktonderzoek, van klantprofielen tot marketingmateriaal en van wasmachines en droogautomaten van topkwaliteit tot een wereldwijd ondersteunend netwerk. En dat alles in de frisse, verzorgde en eigentijdse merkomgeving van het Speed Queen wassalonconcept.

Het merk Speed Queen heeft al groot succes geoogst in de Verenigde Staten en op tal van andere plaatsen in de wereld. U ziet dus meteen waarom de lancering van dit concept op uw markt een rendabele investering inhoudt die het overwegen zeker waard is.

Zodra u de locatie gekozen hebt, gaan we aan de slag met het ontwerp van uw wassalon. Dankzij onze allesomvattende ontwerpsoftware gaat dat heel eenvoudig. Ons Speed Queen Store programma is ontworpen om een consistente en professionele look te creëren. Bovendien helpt dit programma de kosten voor een architect of interieurspecialist sterk terug te dringen. Het biedt de keuze uit tal van grondplannen, aangevuld met productaanbevelingen. Naast deze grondplannen kunnen we u voorzien van een inrichting die aansluit bij de behoeften van de klant in een moderne en schone omgeving. De inrichting van onze wassalons past bij de kleuren en stijl van het Speed Queen merk en omvat vooraf geselecteerde materialen. Denk maar aan heldere, energiezuinige verlichting, duurzame en gemakkelijk te onderhouden vloerbedekking, en comfortabele zithoeken.

Meer informatie over onze formule vindt u in bijgaand formuleprofiel.

U kunt hieronder ook uw interesse tonen in samenwerking door het online aanvraagformulier in te vullen. Wij nemen dan direct contact met u op. 

Uw eigen Speed Queen wassalon uitbaten is een unieke kans voor een laagdrempelige investering met een hoog rendement, onder de vleugels van een wereldwijd ondersteunend netwerk. Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.