Used Products zet enorme groei door

Datum: januari 13, 2013

De franchiseorganisatie Used Products heeft het afgelopen half jaar meer dan 10 winkels in Nederland en België geopend. In de nabije toekomst zullen er nog meer vestigingen volgen, ook in andere landen binnen Europa.

Snelle groei
De laatste maanden zijn er winkels geopend in o.a. Heerhugowaard, Heerlen, Helmond, Roermond en Waalwijk. Tevens zijn deze week de vestigingen in Arnhem en Hengelo begonnen met inkopen. In de komende weken zullen er nog meer nieuwe filialen van start gaan, houd onze site www.usedproducts.nl in de gaten voor meer informatie.

De organisatie
Used Products is in 1997 begonnen met 1 winkel te Alkmaar. Gedurende de daarop volgende jaren zijn er voorzichtig op franchisebasis winkels geopend. Het concept bleek een garantie voor succes te zijn en momenteel zijn er 40 winkels door heel Nederland. Sinds 2011 zijn we ook in België actief middels een masterfranchise constructie. We verwachten dan ook veel van de rest van 2013, zowel in Nederland als in België en de rest van Europa.

Bron: Used Products Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.