Used Products start in Roemenië 

Datum: april 17, 2018

Used Products Franchise BV heeft een master franchiseovereenkomst gesloten met Alex en Ramona Sasarman voor Roemenië. De Zaanse franchiseformule is in Nederland al vertegenwoordigd met 55 winkels en heeft ook winkels in Spanje, België en Oostenrijk. De eerste winkel in Roemenië zal van start gaan in Cluj Napoca, een stad met ruim meer dan 350.000 inwoners. De verbouwing van de nieuwe winkel start op 1 mei en de verwachting is dat 2 maanden daarna de verkoop van start zal gaan. Used Products verwacht over 3 jaar met meer dan 10 winkels actief te zijn in Roemenië.

Used Products betaalt particulieren direct contant geld voor nieuwe en gebruikte producten en verkoop deze producten met garantie. Denk hierbij aan recente smartphones, tablets, games, gereedschap, spelcomputers, laptops, blue rays, fietsen en nog veel meer. Naast de directe inkoop van producten biedt de formule ook de mogelijkheid om een product tijdelijk te verkopen met de optie om het product weer terug te kopen. Ook gebeurt het steeds vaker dat producten worden ingeruild om met een korting bijvoorbeeld de nieuwste iPhone X te kunnen kopen. ')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.