Used Products start in Oostenrijk

Datum: oktober 24, 2014

De Nederlandse franchiseformule Used Products is in Nederland inmiddels vertegenwoordigd met 52 winkels. Ook in Belgie en Spanje bevinden zich meerdere winkels van de snelgroeiende keten. Volgende week gaat Used Products ook van start in Oostenrijk. In Wiener Neustadt, een voorstad van Wenen, komt de eerste Used Products vestiging.

Het inkopen van producten van particulieren is in Oostenrijk alweer enkele weken aan de gang en de winkel is daarom nu vol genoeg om van start te gaan met de verkoop van producten. De verwachting is dat de opening van een volgende Oostenrijkse vestiging niet lang op zich zal laten wachten. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.