Used Products groeit stevig door

Datum: mei 9, 2012

De franchiseorganisatie Used Products blijft maar groeien, en het einde is nog lang niet in zicht. Het aantal aanvragen is de laatste weken exceptioneel gestegen en de professionalisering is nog breder ingevoerd.

Nieuwe vestigingen
Ook in Deventer kunnen mensen nu tweedehands spullen met garantie kopen. De verkoop is sinds kort geopend, en het gaat zeer goed. Net als in andere steden blijkt de behoefte naar tweedehands spullen groot te zijn. Ook de mensen uit Gouda kunnen binnenkort gebruik maken van onze formule. In de zeer nabije toekomst gaat daar de inkoop van start, de verkoop zal spoedig volgen.

Ook in de rest van Nederland gaan er binnenkort weer winkels open, houd daarom de site www.usedproducts.nl in de gaten voor het meest actuele nieuws.

De organisatie
Used Products is in 1997 begonnen met 1 winkel te Alkmaar. Gedurende de daarop volgende jaren zijn er voorzichtig op franchisebasis winkels geopend. Het concept bleek een garantie voor succes te zijn en momenteel zijn er 30 winkels door heel Nederland. Sinds kort zijn we ook in België van start gegaan middels een masterfranchise constructie. We verwachten dan ook veel van de rest van 2012, zowel in Nederland als in België en de rest van Europa.

Bron: Used Products

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.