United Franchise Group Master-franchisenemer Straetus USA

Datum: juni 16, 2015

Straetus International heeft een Master-franchise overeenkomst getekend met United Franchise Group (UFG), de franchisegever van ondermeer Signarama en EmbroidMe. Straetus was met haar incasso en debiteurenbeheer formule reeds actief in diverse Europese landen als Rusland en Israël, en met deze overeenkomst nu dus ook in Amerika.

UFG, met meer dan 1400 aangesloten franchisenemers, heeft voor het eerst in haar geschiedenis zelf een Master-franchise gekocht. “De Straetus formule zit professioneel in elkaar en de software is zeer goed doorontwikkeld. Onze nieuwe Straetus franchisenemers kunnen direct al onze huidige franchisenemers ondersteunen met hun incasso zaken en debiteurenbeheer. Een perfect voorbeeld van een win-win situatie”, zegt Ray Titus, CEO Straetus USA LLC.

Emile Spruijt, CEO van Straetus International BV: “We hebben naast de overeenkomst met UFG onlangs ook een Master-overeenkomst gesloten in Australië. Straetus beschouwt de VS en Australië als groeimarkten. Allereerst zijn er in beide landen geen franchiseformules aanwezig zoals Straetus. Ten tweede, verslechtert de betalingscultuur van bedrijven nog altijd. De DSO (‘Days Sales Outstanding’, het gemiddeld aantal dagen voordat een rekening betaald is) loopt in sommige gevallen op tot wel 120 dagen en het afschrijfpercentage is ook onacceptabel hoog. “Daarom is het tegenwoordig juist voor elke kleine en middelgrote onderneming cruciaal om een professionele en betrokken debiteurenbeheerder te hebben”, De klant focust zich op zijn business, onze lokale franchisenemer zorgt voor een betere DSO.”
 
Straetus USA zal worden geintroduceerd tijden UFG World Convention in Las Vegas en tijdens de aankomende International Franchise Expo in New York. Straetus Australië wordt tijdens de Australian Franchise Expo in Sydney geïntroduceerd.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.