Uniek McDonald’s restaurant geopend aan de Coolsingel

Datum: maart 28, 2015

Het compleet gerenoveerde McDonald’s restaurant Rotterdam Coolsingel 44 is vrijdag 27 maart door burgemeester Ahmed Aboutaleb feestelijk heropend. Het restaurant was de afgelopen periode dicht vanwege een grondige verbouwing, maar keert terug als een heus kroonjuweel op de Coolsingel. Het vernieuwde restaurant biedt maar liefst 100 zitplaatsen en levert zo’n 30 nieuwe lokale banen op.

“Wij zijn erg trots op dit nieuwe unieke McDonald’s restaurant midden in Rotterdam,” zegt Jo Sempels, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland. “Niet alleen is dit restaurant op deze bijzondere locatie in Rotterdam een ware eyecatcher, ook is het een kroon op onze jarenlange betrokkenheid bij Rotterdam. Op dit moment heeft McDonald’s 21 restaurants in de havenstad, waar in totaal zo’n 1.680 medewerkers uit Rotterdam en omgeving werken. Deze medewerkers krijgen hierbij de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen dankzij de opleidingen en trainingen die McDonald’s biedt. Hiermee zijn wij een belangrijke werkgever voor Rotterdam en onze omgeving.”

Edwin Ooms, McDonald’s Franchisenemer voegt hieraan toe: “De afgelopen weken is hard gewerkt aan het geheel vernieuwde restaurant. Het resultaat is een waardevolle aanvulling op de plannen van de gemeente Rotterdam voor de herprofilering van de Coolsingel. We hebben zo’n 30 extra medewerkers uit de directe omgeving aangetrokken om hier aan de slag te gaan. Samen kijken we ernaar uit om onze gasten weer 24 uur per dag te verwelkomen met een prachtig modern interieur, comfortabele zitgelegenheid en de hoge kwaliteit producten die zij van ons gewend zijn.”

Kroonjuweel’ op de Coolsingel

McDonald’s restaurant Rotterdam Coolsingel 44 is één van de oudste McDonald’s restaurants in Nederland. Het restaurant is volledig vernieuwd tot een heus kroonjuweel op de Coolsingel en past in het beleid van de gemeente om de Coolsingel een frisse en moderne uitstraling te geven. Het glazen pand met een transparant goudgeel metalenHet nieuwste McDonald's in Rotterdam is een heus kroonjuweel dat past in het beleid van de gemeente om de Coolsingel een frisse en moderne uitstraling te geven. Bron: FranchiseFormules.NL exterieur is zo ontworpen om te passen in de historische omgeving van het restaurant. Verder is het restaurant ingericht volgens het interieurconcept Wood & Stone en voorzien van de meest recente duurzame innovaties, zoals LED verlichting en friteuses die relatief gezien weinig olie gebruiken, in het restaurant verwerkt. 

 

Over McDonald’s Nederland

In Nederland heeft McDonald’s 242 restaurants, die wekelijks door zo’n 3 miljoen gasten worden bezocht. Ruim 17.000 medewerkers vormen de kern van de organisatie. Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal. McDonald’s wil iedere gast op elk gewenst moment de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden

 

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.