Uitzendmarkt opent in juni 2014 haar 20e vestiging

Datum: april 15, 2014

Uitzendmarkt is een landelijke ambitieuze organisatie met jarenlange ervaring in de personele dienstverlening. De organisatie is hard aan het groeien en zal in juni 2014 haar 20e vestiging gaan openen. Uitzendmarkt zal zich verder uitbreiden in zowel het noorden als het zuiden van het land. Naast de huidige vestigingen zal Uitzendmarkt vanaf juni 2014 ook te vinden zijn in de steden Barendrecht, Gorinchem, Groningen en Breda om u van dienst te kunnen zijn. Met deze groei hoopt Uitzendmarkt in 2016 haar 150e vestiging te openen.

De fullservice franchiseformule van Uitzendmarkt zorgt er mede voor dat het aantal vestigingen in een hoog tempo groeit. De formule is volledig gericht op het goed matchen van kandidaten en opdrachtgevers, zodat een hoog rendement behaald kan worden. De persoonlijke aanpak en de betrokkenheid van het groeiend aantal medewerkers en franchisenemers, zorgt ervoor dat zowel uitzendkrachten als bedrijven zeer tevreden zijn.

Uitzendmarkt laat graag ook haar klanten en kandidaten meegenieten van deze feestelijke gebeurtenis. Om deze reden deelt Uitzendmarkt ook uit aan haar Facebook en Twitter volgers.

Het hoofdkantoor van Uitzendmarkt is gevestigd op de Kerkstraat 10-12 te Sliedrecht. Het hoofdkantoor is op werkdagen geopend van 08:30 tot 17:15 en te bereiken via 0184 – 444 010.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.