Uitzendmarkt opent in Gorinchem

Datum: mei 21, 2014

Maandag 19 mei j.l. heeft Uitzendmarkt haar deuren geopend in Gorinchem. De nieuwe vestiging bevindt zich op de Westwagenstraat nummer 113 te Gorinchem. Met de opening van Uitzendmarkt Gorinchem heeft de organisatie haar 17e vestiging geopend. Echter, Uitzendmarkt groeit verder. Binnen korte tijd zullen er ook vestigingen geopend worden in Breda en Barendrecht. Uitzendmarkt is een ambitieuze organisatie met jarenlange ervaring in de personele dienstverlening en hoopt in 2016 haar 150e vestiging te openen. 

De keuze voor Gorinchem als volgende vestiging is gemaakt vanwege het grote bestaande netwerk van Uitzendmarkt in deze regio. Met de opening van de vestiging, hoopt Uitzendmarkt haar klanten en kandidaten optimaal te kunnen bedienen. Het team uit Gorinchem bestaat uit Denny Nonhebel en Tiffany Plugers. Gezamenlijk dragen zij zorg voor het maken van de beste matches!

Uitzendmarkt Gorinchem is te vinden op de Westwagenstraat 113 in Gorinchem. Denny en Tiffany zijn bereikbaar op werkdagen via telefoonnummer: 0183 – 630 100.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.