Uitzendmarkt Hardinxveld-Giessendam is verhuisd naar Sliedrecht

Datum: april 27, 2014

Vanaf dinsdag 22 april is Uitzendmarkt Hardinxveld-Giessendam verhuisd naar Sliedrecht. De vestiging bevindt zich op de Kerstraat 8 te Sliedrecht naast het nieuwe hoofdkantoor van Uitzendmarkt. Voor Uitzendmarkt is Sliedrecht een bekend gebied, waar zij al jarenlange ervaring hebben in de personele dienstverlening. Om deze reden is ervoor gekozen om de vestiging in Hardinxveld-Giessendam te verplaatsen naar Sliedrecht.

Uitzendmarkt Sliedrecht is gevestigd op de Kerkstraat 8 te Sliedrecht, naast het nieuwe hoofdkantoor van Uitzendmarkt. De vestiging is geopend op werkdagen van 08:30 tot 17:15.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.