Uitzendmarkt geopend in Barendrecht

Datum: juni 25, 2014

Maandag 23 juni  j.l. heeft Uitzendmarkt haar deuren geopend in Barendrecht. De nieuwe vestiging bevindt zich op de Brugge 5 te Barendrecht. Met de opening van het kantoor in Barendrecht is de 17e vestiging van Uitzendmarkt geopend. Voor de organisatie is Barendrecht een bekend gebied, waarin zij al jarenlange ervaring hebben in de personele dienstverlening.

Uitzendmarkt is een ambitieuze organisatie en wil in 2016 over een landelijk vestigingennetwerk bezitten met minimaal 150 vestigingen. Met de opening van het kantoor in Barendrecht is de 17e vestiging geopend en in Juli 2014 zullen er nog twee nieuwe vestigingen geopend worden.

De nieuwe vestiging van Uitzendmarkt is te vinden op de Brugge nummer 5, 2993 LB te Barendrecht. Uw persoonlijke Arbeidsexperts Stefan de Fauw en Natascha Stroober staan op werkdagen voor u klaar van 08:30 tot 17:30. Wilt u contact opnemen met onze Arbeidsexperts in Barendrecht? Zij zijn te bereiken per mail via barendrecht@uitzendmarkt.nl en telefonisch via 0180 – 439 002.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.