Uitzendmarkt B.V. met vlag en wimpel geslaagd voor NEN-audit

Datum: mei 14, 2014

Uitzendmarkt B.V. is op woensdag 14 mei 2014 wederom geslaagd voor haar NEN-audit. De certificering van de organisatie is hiermee met een jaar verlengd. De certificering houdt in dat de inrichting van de organisatie en administratie voldoet aan de gestelde eisen. Deze norm is van toepassing op in Nederland gevestigde ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen en werk aannemen. Uitzendmarkt is een NEN-gecertificeerde onderneming, wat inhoudt dat de organisatie voldoet aan alle verplichtingen en eisen die voortvloeien uit de uitgeoefende bedrijfsactiviteiten en dus een betrouwbare organisatie is.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.