Uitvaartorganisatie Yarden wint Franchise Trofee 2016

Datum: mei 26, 2016

Uitvaartorganisatie Yarden heeft deze week de NFV Franchise Trofee 2016 gewonnen. De Franchise Trofee is dé vakprijs voor franchiseformules in Nederland. De prijs werd, tijdens het NFV Franchisediner, aan Yarden uitgereikt door Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW.          

Vakprijs 

Een vakjury beoordeelde de genomineerden op diverse criteria waaronder hun verdienmodel, de organisatie, de kwaliteit en kwantiteit van mensen en investeringen en de gerealiseerde groei. Yarden werd gisteravond op deze criteria als beste beoordeeld en liet hiermee de succesvolle franchiseformules HappyNurse en Used Products achter zich.

Ben Buitelaar, Manager Franchise bij Yarden: ‘We zijn heel blij met het winnen van de Franchise Trofee. Het is een bevestiging van de inzet van onze 28 franchisenemers. Onze klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 9,4 en daar zijn we heel trots op. Dagelijks zetten onze franchisenemers zich, voor en achter de schermen, in om de wensen van nabestaanden zo goed mogelijk invulling te geven. Zodat vrienden en familie een mooi en passende uitvaart ervaren. En dat is heel belangrijk, want een goed afscheid helpt hen verder.’

Over de Franchise Trofee           

De Franchise Trofee wordt sinds 2004 ieder jaar uitgereikt en geeft erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid. De NFV Franchise Trofee is een initiatief van de Nederlandse Franchise Vereniging. Eerdere winnaars van de Franchise Trofee zijn onder andere Thomashuizen, Intratuin, Jumbo, Bruna, Bagels & Beans en Profile Tyrecenter.        


Over Yarden            

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.