Uitreiking jaarlijkse REMAX awards

Datum: februari 2, 2012

Gijs de Kok van RE/MAX Makelaarsgilde uit Leiden is er het afgelopen jaar in geslaagd om voor de derde keer de titel ‘Makelaar van het Jaar’ te verwerven. Deze titel komt toe aan de RE/MAX makelaar die naast het verkoopsucces van woningen een voortreffelijke kwaliteit van dienstverlening aan zijn klanten en collega-makelaars heeft verleend. Daarnaast heeft Gijs de Kok voor zijn gehele RE/MAX carrière een ereplaats voor het leven in de RE/MAX Hall of Fame verworven.

De uitreiking van de award ‘Makelaar van het Jaar’ vond afgelopen weekeinde plaats tijdens de “RE/MAX Awardnight”. Een feestelijke avond waarbij de RE/MAX makelaars die zich in 2011 op een bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt, onderscheiden werden.

Kantooreigenaar Remko Schrijver van RE/MAX Totaal Makelaars uit Rotterdam is uitgeroepen tot ‘beste kantooreigenaar 2011’ in Nederland.

De “rookie of the year” award ging naar kantooreigenaren Marco Bos, Jan-Jaap de Vin en Jan-Hein Schilderman (RE/MAX Makelaarsgroep uit Barendrecht).

Bron: RE/MAX Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.