Uitbreiding Dobey franchise

Datum: maart 5, 2013

Ruitersport & dierenspeciaalzaak Diemerplein te Diemen heeft zich aangesloten bij franchiseformule Dobey.

Franchisenemer Schaft acht dit nodig om actief te blijven ondernemen en om op het veranderende retaillandschap en het consumentengedrag in te spelen. De onderneming onderging een volledig verbouwing in 2012 en verdubbelde daarmee haar oppervlakte. Door de aansluiting bij Dobey kan Schaft profiteren van kennis en services waar hij als zelfstandige ondernemer geen tijd of mogelijkheden voor heeft. Dobey zal zorg dragen voor de marketing en onder andere winkel en internet met elkaar verbinden. Schaft heeft nu in één klap landelijke en lokale marketing en Facebook-mogelijkheden, benchmarkgegevens en financiële begeleiding, het landelijke Dobey Advies Centrum en een webshop tot zijn beschikking. Daarnaast is de recent ontwikkelde webshopzuil beschikbaar, waardoor de ondernemer niet meer beperkt wordt door zijn aanwezige voorraad. Verder kan Schaft blijven doen waar hij en zijn team goed in zijn: het centraal zetten en het adviseren van de consument.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_5_maart_2013.htm#dobey

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.